Obiective turistice in Romania

Nu cred ca gresesc daca spun ca Romania are un potetential turistic imens insa nepromovat asa cum trebuie.
Lipsa infrastructurii ne da cativa pasi iapoi insa se va rezolva pe viitor , daca vom avea politicieni interesati de progres national nu doar individual.
Avem toate formele de relief pe o intindere relative mica. Probabil suntem printre putinele tari in care in 4-5 ore ajungi de pe litoral la munte si invers.
Delta este la fel un obiectiv turistic foarte important la fel de important ca satele romanesti din Transilvania neatinse inca de progresul civilizatiei.

Daca ar fi sa fac un tur al Romaniei as incepe cu litoralul din Constanta si as termina pe undeva prin Brasov.
Litoralul romanesc nu rivalizeaza acum cu statiuni celebre din Franta sau Grecia inca,insa au un progres remarcabil an de an.
La fel pot spune de obiectivele turistice din zona montana insa parca acolo situatia este chiar mult mai buna.

Brasovul este orasul pe care l-am vizitat anul trecut dupa mult timp.Am ramas placut impresionat de schimbari.De obicei in concediu prefer litoralul insa nu mi-a parut rau de alegerea facuta.
Sunt foarte multe de vazut in Brasov si in imprejurimi. Printre obiectivele turistice vizitate pot enumera Bastionul Graft sau muzeul de etografie.De asemenea va recomand daca ajungeti prin zona sa vizitati bisericile locale foarte vechi si foarte frumoase.
De asemenea Strada Sforii una dintre cele mai inguste strazi din tara cu istoria ei aparte.

In privinta ofertelor de cazare Brasovul nu duce lipsa de oferte bune sau chiar foarte bune.Eu am avut ocazia sa ma cazez la unul dintre cele mai bune hoteluri din oras si anume Aro Palace.Pentru cei care nu stiu va spun ca este singurlu hotel de 5 stele din Brasov.
Hotelul Aro Palace a fost iaugurat in anul 1939 cu mare fast , in 1963 fiind adaugat un nou corp de cladire.
A fost ridicat la rangul de 5 stele in 2005 dupa ce afost reamenajat.Printre dotari din informatiile culese am inteles ca are vreo 312 camere si cateva apartamente prezidentiale.De asemenea 6 restaurante .
Pentru pretentiosi si pentru cei cu venituri mari Aro Palace este destinatia perfecta daca va aflati in Brasov deoarece standardele sunt foarte inalte si merita fiecare banut cheltuit.
Pentru cei mai putin pretentiosi exista si alte posibilitati de cazare printre ele mentionez:
Hotelul Aro Sport sau Postavarul(1 stea) ,Corona(2stele) sau Capitol(3 stele).
Toate hotelurile mentionate fac parte din reteaua Grup Aro Palace din cate stiu eu.
Vreti turism de calitate ? Vizitati si Brasovul daca treceti prin acea frumoasa zona din Romania.Va recomand oferte turistice ieftine,click aici



Share/Bookmark

Ce este o franciza?


Este plina piata de francize din aproape toate domeniile, de la McDonald`s pana la Avon sau francize farmaceutice.

Franciza este un sistem de afacere care presupune un contract intre francizor si beneficiar, contract prin care francizorul cedeaza beneficiarului dreptul de exploatare a unui ansamblu de drepturi de proprietate industriala sau intelectuala, în scopul de produc?ie sau de comercializare a anumitor tipuri de produse si/sau de servicii. Ob?inera unei francize implic? plata unei taxe de intrare în sistem precum si a unor redevente anuale, de regula sub forma unui procent din cifra de afaceri.

Dupa cum v-ati dat probabil seama o franciza nu este tocmai o afacere la indemana oricui in primul rand datorita taxei mari de franciza (de regula cateva zeci de mii de euro) in schimb are avantajul de a exploata o marca de prestigiu, si de a intra pe o piata concurentiala folosind tehnici de productie, comercializare si marketing perfectionate în timp, si cu un grad înalt de rentabilitate.

In România activeaza in prezent peste 350 de francize reprezentand tot atatea sisteme de afaceri la cheie.
sursa articol:http://ponturifierbinti.com

Share/Bookmark

Transfer de bani online / Pay Pal in Romania

Paypal este cel mai mare site care se ocupa cu intermedierea platilor si transferurilor electronice de bani. Paypal ofera romanilor posibilitatea realizarii transferurilor de bani precum si plata produselor achizitionate de la sute de magazine online care accepta PayPal. Pe site-ul oficial Paypal putem vedea lista cu tarile in care se poate realiza transferul de bani. Paypal ofera posibilitatea retragerii de bani si in Romania. Se pot observa alte tari din care se poate plati si din care se pot retrage bani. Tara noastra se gaseste la categoria celor care pot trimite si ridica bani prin intermediul Paypal.

Lansat in 1998 (si cumparat de Ebay.com in 2002), serviciul de plati pe Internet PayPal a fost destinat cu precadere cetatenilor Statelor Unite, extinzandu-se extrem de repede si in tarile Uniunii Europene, precum si in Elvetia si Norvegia. Romania si Bulgaria au fost tinute in "stand-by", pana saptamana trecuta. PayPal si-a extins serviciile la nivel mondial, peste 90 de natiuni avand acum acces la serviciu. Printre nou intratii in sfera de acoperire a site-ului se numara si Albania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Maroc, San Marino, Arabia Saudita si Vaticanul. O alta noutate o reprezinta folosirea serviciului si in spaniola, franceza si chineza. "Suntem extrem de incantati sa avem in palmares 190 de tari si versiuni in cele mai vorbite patru limbi," a declarat, citata de Reuters, Dana Stalder, vicepresedinte al PayPal. Conturile deschise de catre utilizatorii romani au totusi o serie de restrictii. Pentru moment, odata incarcat contul electronic, utilizatorul poate transfera bani catre alte conturi PayPal sau poate plati diverse produse pe internet. Nu poate incasa bani insa si nici nu poate cere emiterea unui cec cu o anumita suma din cont. Insa oficialii companiei au declarat ca vor implementa aceste functii treptat.

Un utilizator care isi deschide un cont la www.paypal.com il poate "incarca" cu o anumita valoare, de regula 1.5 euro, bani care vi se vor returna in momentul autentificarii contului, pentru acest lucru folosindu-se de un card bancar compatibil cu platile online. Banii vor fi retrasi din contul traditional si mutati in cel electronic. Este important de stiut ca aceasta operatiune nu presupune nici o extrataxa, transferul banilor fiind in sine o plata online, bancile din intreaga lume au comision 0. Folosirea platilor pe site-uri web din contul PayPal reduc la minimum posibilitatea fraudelor in defavoarea utilizatorului. Romanii au anumite reticente fata de folosirea cardurilor pe site-uri, iar PayPal le vine in ajutor pentru ca folosind acest serviciu nu-si vor mai divulga mereu datele personale", spune Raluca Marinescu, consultant financiar.

sursa articol:http://www.paypal.felicitari-virtuale.ro

Share/Bookmark

Principalele metode de promovare a unui site


1. Metoda pe bani - publicitate platita cu bani

2. Metoda “gratuita” - publicitate platita cu …munca )

Acestor doua metode le sta foarte bine impreuna, in sensul ca e bine sa le combini, dar pentru inceput te poti limita la … munca.

Asadar, haideti sa vedem care sunt principalele metode de promovare gratuita a unui site.

A. Inscriere gratuita in directoare web

B. Publicarea de articole in directoare de articole

C. Schimb de legaturi cu alte site-uri din domenii inrudite cu site-ul tau

D. Publicare anunturi gratuite pe site-urile de anunturi gratuite

E. Creare blog de specialitate in care sa vorbesti despre serviciile oferite pe site-ul tau si nu numai

F. Participarea la discutii pe forumuri si adaugarea link-ului pe unde este posibil

G. Publicarea de comunicate de presa pe site-urile de profil
sursa articol: http://www.epublicitate.net

Share/Bookmark

Publicitate on-line vs. Publicitate traditionala

Cercetarile arata ca 50-90% dintre utilizatorii internetului cauta in mod direct produse si servicii online. Dupa e-mail, Webul este considerat in principal o modal;itate de cautare de informatii, produse si servicii care ofera economie de timp si efort, posibilitatea selectarii si obtinerii unui pret redus pentru produsele/servicile cautate. Aceasta inseamna ca publicitarii vor trebui sa creeze un mesaj adecvat care sa vina in intampinarea clientilor, oferind cat mai multe informatii sau directionari catre informatii.

Faptul ca putem vorbi deja despre publicitatea online versus publicitatea traditionala la numai 6 ani de la aparitia celei dintai inseamna deja foarte mult. Desi nu regasim publicitatea online ca o rivala in adevaratul sens al cuvantului pentru publicitatea clasica, o serie de caracteristici ce tin atat de aspecte practice, materiale, cat si de cele creative, experimentale, si chiar de potentialul de dezvoltare fac din acestea un subiect greu de neglijat pentru orice companie si companie de advertising. 

 sursa articol:http://www.epublicitate.net

Share/Bookmark